بيس يا مان اولا مرحبا بيك فى موقعنا لو كنت عضو خش شوف يلا ايه الجديد ولو لسه مش سجلت يلا الحق فرصتك بجد عندنا هتلاقى كل جديد وقبل اى حد هوده كل الى نقدر نقوله وشوف الموقع واحكم مع تحيات اداره الموقع


mosh kalam we bas
دخولDoWn ToWnس .و .جبحـثاليوميةالأعضاءالمجموعاتالتسجيلالرئيسية

شاطر | 

 EXclusive :: new Album 50 Cent - The Undertaker 2009

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة

عدد الرسائل : 1552
العمر : 26
الموقع : المنصوره
السٌّمعَة : 0
نقاط : 2609
تاريخ التسجيل : 30/11/2008

مُساهمةموضوع: EXclusive :: new Album 50 Cent - The Undertaker 2009   الإثنين مايو 11, 2009 4:58 am

NEW Full Album

50 Cent - The Undertaker 2009

50 Cent - The Undertaker (2009)
Genre: Rap | MP3 | VBR | CBR 44,1kHz | 163 Mb


01. Crossing Him Is A Grave Mistake
02. The Year That Changed His Life
03. Growing To Be Raps MVP (DJ Unexpected Remix)
04. The Only Solution (feat. Notorious B.I.G) (DJ Unexpected Remix)
05. Is A Hustlers Dream For Success (feat. Marvin Gaye) (DJ Unexpected Remix)
06. Bringing Reefer Madness (feat. Barry White KRS One Channel Live Jigsy King) (DJ Unexpected Remix)
07. But Dont Get Caught Up As A Suspect (feat. Tony Yayo)
08. The DJ Saved My Life
09. He Aint No Regular Joe
10. Im A 134th Street Allstar (Unreleased Freestyle)
11. And Im Realer On The Streets (Than I Am On Wax)
12. I Showed These Rappers (How To Rob)
13. You Cannot Kill Me
14. Though Many Men Wished Death Upon Me (DJ Unexpected Remix)
15. What Is A Wanksta
16. Real Men Dont Back Down (MKW & Hevehitta Remix)
17. Or Your Life Will Be On The Line (DJ Unexpected Remix)
18. I Rock Wilder Than The Average (Unreleased Freestyle)
19. Thats Me (The Realest On The Streets) (Unreleased Freestyle)
20. I Gave You The Game
21. But Hes Not Rich (And Still Lying)
22. Where In The World Is Camron
23. Hes At His Funeral
24. His Career Is Dead
25. Cuz I Put A Hollow Thru Him (feat. Lloyd Banks and Tony Yayo)
26. Last Time You ~censored~ With My Piggy Bank (MKW Remix)
27. You Two Must Be Part Time Lovers
28. Too Bad Your Daddy Cant Make A Hit
29. You Want Me To Die Ugly
30. ~censored~ Now Im On Your Heels
31. Talk About My Baby Moms
32. Now Im Going To ~censored~ Up Your Life For Fun
33. Plus You Wont Believe What Tia Told Me
34. Even Your Man Knows Your A Fraud
35. Bringing The Heat To Any Battle (MKW Remix)
36. Cuz You Gonna Get Shot Down (Hevehitta Remix)
37. Now Your Bloodclot Mouth Is Permantely Shut
38. I Get Money (Money I Got) (DJ Unexpected Remix)
39. You Know I Get It In (MKW Remix)
40. Cuz I Aint Never Gonna Fall Off (MKW Remix)
41. Signed (The ~censored~ You Love To Hate)








الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
EXclusive :: new Album 50 Cent - The Undertaker 2009
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
» مهرجان السلام على الحناوى الجزء التانى للشبح فيجو 2009 درااااااامز فااجر
» هاي حكم 2009
» احدث ابوذيات عراقية 2009
» اعلان عمرو دياب بيبسي 2009 (طمني)
» حصري تـــــــامر حـــــسني بــحفلة ليالي فبراير 2009 جميع الاغاني

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
DoWnToWn :: مــنــتــد يــات الــفــن والــطــرب :: الاغــانــى الاجــنــبــيــة-
انتقل الى: